2012. július 7.

Hideg kovászosuborka krémleves



Ezt a receptet kedvenc gasztrobloggerem, Gabojsza ajánlotta a minap Facebookos oldalán, és én annyira beleszerettem, hogy úgy döntöttem, mindenképpen elkészítem. Egyrészt, mert ebben a hőségben remek hűsítő, másrészt, mert alig van vele munka.

A RECEPT és az érdem Gabojszáé, az elkészítés és kóstolás élvezete az enyém:-)))


Hozzávalók:
1 üveg kovászos uborka
egy nagy doboz tejföl
feta sajt
esetleg kapor
2 gerezd fokhagyma

A koviubi levét 3 apróra vágott uborkával, 2 gerezd fokhagymával és a tejföllel összeturmixoltam, kaporral ízesítettem, majd tálaláskor apróra vágott fetasajttal és kovászos uborkával díszítettem.

Jó étvágyat hozzá!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...