2012. október 29.

Körtés-camembertes érlelt kacsamell

 Pontosan 1 hete ismét sóban érleltem egy csodás kacsamellet. Akkor még nem döntöttem el, mit is fogok készíteni belőle. Amikor szombaton kiszedtem a sóból és felszeleteltem, gondoltam este, egy finom vörösbor kortyolgatása közben majd megeszegetjük. Aztán letettük a gyerekeket aludni, nyílt a borosüveg, én meg ihletet kaptam. Volt a hűtőben camembert, az asztalon sorakoztak érlelődő körték és persze a csodás vörös kacsamell.

A körtéket kimagoztam és vékony szeletekre vágtam, majd egy tányéron elrendeztem. Ezekre kerültek a camembert-falatok, amiket vékony szelet sóban érlelt kacsamell koronázott meg!
Ismét kiderült, hogy az édes-sós kombináció mennyei! Aki szereti ezt az ízkombinációt, ki ne hagyja ezt a csemegét!


4 megjegyzés:

  1. Már megint ezzel jössz!:) Muszáj lesz most már elkészítenem:)

    VálaszTörlés
  2. Igen, majd meglátod, mennyire finom!!!:-)Kérek majd beszámolót!:-)

    VálaszTörlés
  3. Ha egyszer egy üzlet beindul .... ! Nagyon jó ötlet a sajttal!

    VálaszTörlés
  4. És milyen finom:-)Nagyon kihozza ez a három étel egymás ízét:-)

    VálaszTörlés

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...