2012. január 30.

Elindul Marka boszikonyhája!

Ezt a blogot nagyon nehezen indítottam. Évek óta imádok főzni és főleg: imádok másoknak főzni! De az még sosem jutott eszembe, hogy meg is osszam másokkal a receptjeimet. Aztán mostanában egyre több finomság fényképét osztottam meg a facebookon és egyre többen írták, hogy rakhatnék mellé receptet is, hogy ne csak a nyáluk csorogjon:-) Aztán - egy kis bíztatásra - végre elkezdtem írni. És most azon gondolkodtam, mivel is kéne kezdeni? A mai menüvel? Vagy különlegesebb receptekkel? Esetleg a kedvencemmel? Vagy azt a receptet írjam be, ami elsőként szerepel saját kis kockásfüzetes gyűjteményemben? Vagy legyek tekintettel a kezdő főzőkre és valami nagyon egyszerűt írjak le?

Nos, tartsuk az időrendet, legyen a mai menü. Aztán, ha eszembe jut valami, írok újabb bejegyzést is. (ehhh, mit is írok, hiszen ezer recept kavarog a fejemben, amit szívesen megosztanék!)

Amire számíthattok: megpróbálom minden nap leírni, amit főzök, hátha Ti is kedvet kaptok valami finomat alkotni. Vagy csak tippet, mert éppen ma semmi nem jutott eszetekbe, mit is főzzetek!

Hmmm, főzésre fel, kedves konyharajongók!!!:-)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...