2012. augusztus 2.

Júliusi kedvencek

Jó dolog más gasztroblogokat is lapozgatni, hiszen csupa jó ötletet talál az ember! Többet között a havi összefoglalókat. Hogy ez mire is jó? Kicsit emlékezni az elmúlt hónapok izgalmas receptjeire (esetleg, ha valaki nem vett észre egy jó receptet, most aztán hátha felfigyel rá)

Lássuk csak, melyik recepteket olvastátok a legtöbben:

Ötödik helyen végzett az erdei gyümölcsös mascarpone torta, melyet drága barátnőmnek készítettem szülinapjára. Nagy kedvencem, hiszen friss, nyári és igazán izgalmas lett a díszítése. Az elkészítése a kinézete ellenére nem nehéz, úgyhogy hajrá, tessék csak bátran belevágni!


Negyedik lett a bundás kenyér, aminek elkészítése ugyan elég nagy kihívás ebben a hatalmas hőségben, ráadásul nem is kalóriaszegény, viszont az íze annyira fenomenális, hogy kihagyhatatlan hétvégi reggeli!

Harmadik, azaz bronzérmes alkotásom a SAD (Süss, Alkoss,Díszíts!) 7. fordulójára készített, újragondolt feketeerdő torta lett, amit nagyon sokan dícsértetek (és én ezt nagyon-nagyon köszönöm!:-))


Ezüstérmet a baracklekvárokkal kapcsolatos bejegyzésem kapott, ahol igen nagy érdeklődést mutattatok mind a levendulás, mind a marcipános-pálinkás lekvár iránt (érthető módon).





És az első, az utánozhatatlan, a fantasztikus, az ARANYÉRMES: a kecskekrémsajt. Remélem azért olvastátok ilyen sokan (vagy sokszor), mert már jó sokan el is készítettétek!




Ezúton is szeretném megköszönni, hogy ebben a hónapban közel 1500 oldalmegjelenítés történt, nagy öröm számomra, hogy ilyen sokszor nézegettétek a receptjeimet! Remélem az elkövetkezendő hónapokban is sok-sok érdekes, izgalmas és számotokra is elkészíthető recepttel örvendeztethetlek meg Titeket!

Csodás augusztust kívánok minden kedves Olvasómnak!







Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...