2012. július 7.
Hideg kovászosuborka krémleves
Ezt a receptet kedvenc gasztrobloggerem, Gabojsza ajánlotta a minap Facebookos oldalán, és én annyira beleszerettem, hogy úgy döntöttem, mindenképpen elkészítem. Egyrészt, mert ebben a hőségben remek hűsítő, másrészt, mert alig van vele munka.
A RECEPT és az érdem Gabojszáé, az elkészítés és kóstolás élvezete az enyém:-)))
Hozzávalók:
1 üveg kovászos uborka
egy nagy doboz tejföl
feta sajt
esetleg kapor
2 gerezd fokhagyma
A koviubi levét 3 apróra vágott uborkával, 2 gerezd fokhagymával és a tejföllel összeturmixoltam, kaporral ízesítettem, majd tálaláskor apróra vágott fetasajttal és kovászos uborkával díszítettem.
Jó étvágyat hozzá!
Feliratkozás:
Megjegyzések küldése (Atom)
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése