tag:blogger.com,1999:blog-7348695302168855640.post7373276140965095653..comments2024-02-13T02:24:06.638-08:00Comments on Marka boszikonyhája: Barack minden mennyiségbenMarkahttp://www.blogger.com/profile/00898836701278064546noreply@blogger.comBlogger4125tag:blogger.com,1999:blog-7348695302168855640.post-4221578825030344982012-07-20T01:32:59.186-07:002012-07-20T01:32:59.186-07:00Köszönöm :)Köszönöm :)Muskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348695302168855640.post-72071148598112834422012-07-20T00:57:20.988-07:002012-07-20T00:57:20.988-07:00Köszi szépen!
Neked meg szuper a zserbó mignonod, ...Köszi szépen!<br />Neked meg szuper a zserbó mignonod, nagyon-nagyon tetszik az ötlet!:-)<br />MarkaMarkahttps://www.blogger.com/profile/00898836701278064546noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348695302168855640.post-43117561529021826612012-07-19T23:42:38.204-07:002012-07-19T23:42:38.204-07:00Marka - nagyon jó ötlet a pálinkás-marcipános lekv...Marka - nagyon jó ötlet a pálinkás-marcipános lekvár! Éhesen vagy jóllakottan álmodtad meg? Mindegy is - az álmok ritkán hazudnak! Amikor én főztem a lekvárt, a férjem jött úgy elő, mint amikor a rajzfilmekben megy a figura az illat után - szinte húzta az orránál fogva! Az ilyen alkalmakért éri meg a sok munka.<br />ÁgiMuskátli Büféhttps://www.blogger.com/profile/04788762777315454104noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7348695302168855640.post-58578558300827425152012-07-19T13:44:39.905-07:002012-07-19T13:44:39.905-07:00A minap mi is készítettünk a nagymamámmal barack l...A minap mi is készítettünk a nagymamámmal barack lekvárt, bár az is igaz, hogy nem ilyen különlegeset, de azért az is nagyon finom lett :) <br />Ami miatt viszont írok az az, hogy mi a szokásos módon csináltuk, és 20 kg barackból :D <br />leforráztuk, leszedegettük a bőrét, kimagoztuk, átdaráltuk, és már mehetett is a nagy kondérba. (igaz, először kettő részben főztük, mivel két féle barackunk volt, viszont amikor az egyik már nagy besűrűsödött, és a másik még elég folyós volt, akkor összeöntöttük) Két és fél óráig főztük, kevergettük felváltva, és ami a legjobb volt, hogy bőven elég volt a 20 kg barackhoz 2 kg cukor :) Isteni lett :))Nórahttps://www.blogger.com/profile/05281088546998957198noreply@blogger.com